Ruwbouw bestaat uit funderingswerken en metselwerken en deze zijn in grote lijnen weer onderverdeeld in: betonproducten - stortklare beton en stabilisatie – afvoer- en rioleringsmaterialen – welfsels- en metselwerkmaterieel.

Betonproducten

In ons gamma van betonproducten vindt u onder meer: holle lateien en prélateien, waterzuiveringsinstallaties, regen-, septische-, en controleputten, muurkappen.

Voor afmetingen en prijzen kunt u ons altijd contacteren.

Stortklare beton

Wij leveren ook stortklare beton.

Voor informatie over mogelijkheden en prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stabilisatie

Stabilisé is een mengverhouding van cement en zand en is perfect te gebruiken als ondergrond voor bestrating met klinkers voor terrassen en opritten of voor eenvoudige bevloering. Het kan door ons gebruiksklaar geleverd worden per m³ bij u op de werf.

U kunt het voor kleinere hoeveelheden ook zelf maken, met zand, cement en een degelijke betonmolen. Voorbeelden van cement/zand verhoudingen (afhankelijk van belasting en intensiteit gebruik):

150 kg cement/m³ = 6 zakken cement met 1,6 kg rijnzand 0/2E
200 kg cement/m³ = 8 zakken cement met 1,6 kg rijnzand 0/2E

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over mengverhouding en prijzen. Wij helpen u graag verder.

Afvoer en Riolering

Wij hebben een ruim aanbod aan pvc-buizen, aansluitbochten, afvoergeulen, nazichtputten, putdeksels, hulpstukken, enz.

Het volledige assortiment van pvc-buizen en pvc-hulpstukken draagt het keurmerk BENOR. Alle buizen en hulpstukken hebben we op voorraad vanaf Ø32.

Welfsels

Voor verdiepingsvloeren en platte daken hebben wij de volgende oplossingen: welfsels, predallen, breedvloerplaten, vulpotten en balken.

Voor de betonnen vloerelementen kunnen we gladde of ruwe en gewapend of voorgespannen beton aanbieden. De vulpotten en balken kunnen geleverd worden in gebakken aarde, beton of argex.

Wij kunnen u ook begeleiden van opmeting tot levering en plaatsing van de welfsels. Bij levering kunnen de welfsels onmiddellijk vakkundig geplaatst worden.

Metselwerk

Wij hebben een ruim assortiment: Snelbouwblokken / Betonblokken / Kimblokken / Lijmblokken / Cellenbetonblokken / Kalkzandsteenblokken.

 
Ruwbouw
Ruwbouw
Ruwbouw
Ruwbouw
Ruwbouw
Ruwbouw
Kraan 003