Bijna onbeperkte mogelijkheden, maar hoe bepaal je de juiste keus

Dakpannen

Natuurlijk zal de gewenste uitstraling van een dak een grote rol spelen bij de keus, maar hoe zit het met factoren als duurzaamheid, weers- en windinvloeden, verkrijgbaarheid van dakpannen op termijn…

Kom gerust langs met uw vragen. Bij ons mag u rekenen op een degelijk advies over klei- en betondakpannen, die uit voorraad leverbaar zijn.

Leien en golfplaten op aanvraag.

Voor dakpannen zijn we verdeler van merken als: Pottelberg, Narvik, Janssen Dings, Aleonard, Bisch, Migeon, Langenzenn, Koramic, Lafarge, Monier…

Onderdak

Een dakafwerking is niet compleet zonder onderdak. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk afhankelijk van toepassing, gewenste isolatiewaarde en te besteden budget.

Dakvensters

We kozen voor het wereldwijd bekende merk Fakro. Fakro betekent topkwaliteit met een ruim assortiment producten en accessoires. Fakro stelt hoge eisen inzake gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en heeft aandacht voor details. Voor elke toepassing is er een aangepast dakraam.

Lichtkoepels en lichttunnels

Onze lichtkoepels zijn voorzien van een uniek bevestigingssysteem, vervaardigd uit slagvast polycarbonaat. Het hele systeem is in de kleur lichtgrijs uitgevoerd, waardoor een zo laag mogelijke thermische belasting gegarandeerd is.

Een betere isolatiewaarde bereikt men door de dubbele of driedubbele uitvoering van de kap.

Lichtstratensystemen

Sier uw leef- en werkomgeving met pasklare lichtstratensystemen.
Neem voor meer informatie contact met ons op of kom daarvoor eens langs.

 
DSC08559
DSC08565
DSC08574
DSC08529
DSC08574