Meuffels Bouwmaterialen

Professional en doe-het-zelver uit Diepenbeek en omstreken kopen hun bouwmaterialen bij Meuffels, omdat je daar voor praktisch alle benodigdheden terecht kunt van ruwbouw tot en met binnen en buiten afwerkingsmaterialen voor huis, tuin en terras. Van gereedschappen tot en met diensten, transportservice en zeker niet in de laatste plaats voor een eerlijk advies en deskundige uitleg over onder meer funderings-, metsel-, verdiepingsvloer-, dak- , gevel-, afvoer-, riolering- en isolatiewerken.

Wij zijn gekend om onze service, snelle levering en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Levertijden worden gerespecteerd omdat we weten hoe strak een nieuwbouw of renovatie vaak gepland moet worden…

Theorie en praktijk

Wij houden ons op de hoogte van actuele bouwvoorschriften en nieuwe waterverordeningen. We volgen de ontwikkeling van nieuwe materialen, technieken en gereedschappen, die bouw en renovatie eenvoudiger, efficiënter en daardoor financieel aantrekkelijker maken.

Naast theoretische kennis hebben we met ons vakbekwaam team direct voeling met de praktijk door te luisteren naar de specifieke vragen, opmerkingen en praktijkervaringen van onze klanten. Dat was voor ons door de jaren heen -en is nog altijd- van grote waarde om praktijkgericht onze producten en diensten aan te kunnen blijven bieden.

Samen met onze medewerkers staan wij graag voor u klaar.

Wij zijn lid van:
FEMA - een beroepsvereniging voor professionele bouwhandelaren
www.Bouwmat.be – Samen Sterk -een aankoopvereniging van bouwmaterialen
VHB – Vereniging Handelaars Bouwmaterialen

 
Tuin en Terras
Tuin en Terras